1 Ağustos 2014 Cuma

CEM



Boğaz Köprüsünden öte Avrupa Yakası Beşiktaş Levent istikametinde gökdelenler komple yanıyor. Dehşet bir yangın...CEM stadyuma gidiyor.
*
Cem'in YÜZÜ değişik makyajlarla ve saç stilleriyle 5-6 KEZ DEĞİŞİYOR. Dış görünüşünün önemli olduğunu bildiği için bunu kasten yapıyor.
*
Cem'in kız kardeşi yüz olarak onun ikizi gibi... Kız acayip şişman. Ayağa kalktığında belki de 300-400 kg olarak görünüyor. Hatta bu zayıflamış hali. "O ÇOK FENA OLDU."...
*
Kadıköy iskelede Cem'in karısı çok lüx bir arabayla çocukları KISIKLI'ya götürmek üzere gidiyor. Yağmur yağmaya başlıyor. İskele meydanında Cem ve ondan genç olan erkek kardeşi var. Kardeşi Cem'i izliyor. Cem aklını yitirmiş gibi davranıyor. Charlie Chaplin'in yürüyüşünü taklit ediyor. Komik ve DELİCE görünüyor. Saçları uzamış, denize doğru o komik yürüyüşle gidiyor, durup kollarını iki yana açıyor, sonra geri geliyor. Bunu birkaç kez tekrarlıyor. Aklını yitirmiş gibi bir hali var. Kardeşi onun bu delice halini toparlamak için var. Kardeşiyle şimdi iyi ikililer ama ilerki zamanda durum değişecek, Cem daha beter olacak ve kardeşine yük olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder