2 Ocak 2014 Perşembe

İnorganik Varlıklar



İNORGANİK VARLIKLAR

İnorganik varlıklarla baş edebileceğinize inanıyorsanız onları tanımaya çalışmakla başlamalısınız. İnorganik varlıkların meraklı bir doğası vardır. Onlardan korkmadığınızı ve dilerlerse görünebileceklerini ama istemezlerse yollarının açık olduğunu sesli olarak söyleyebilirsiniz. Yatmadan evvel bu isteği tekrarlayın. Ben şu cümleleri kullanırım: “Lütfen gel ve kim olduğunu göster, konuşalım.”

Astralde gözünüzü açtığınızda öncelikle yalnız olmadığınıza dair güçlü bir his duyar ve varlığın yakınınızda olduğuna anlarsınız. O zaman bu cümleyi yenileyin. Onu görmek için enerji gücünüzü kullanın. Sureti karşınızda belirecek ve enerjiniz yettiği sürece kalmaya devam edecektir. Ona sorular sorun, cevaplamaktan memnuniyet duyacaktır. Astralde bu soruları sorabilmek için öncelikle normal fiziki gerçeklikte onları sormayı niyet etmiş olmamız lazım. Bu niyet bilinçsizce dahi olabilir, tıpkı bir şeyi içinden geçirme gibi… İnorganik varlıklar büyük potansiyele sahiptir ve insanı hayal dahi edemeyecekleri yerlere götürürler.

Varlıklar rüyalara girer önce…:) Sonra biz geliştikçe, (gelişmemizi isterler), astral/enerji bedenimiz fizik bedene benzeyecek forma geldikçe varlıklar da gelir, bazen işlerin rengi de değişir…

(Astral Kapılar kitabından)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder