2 Ocak 2014 Perşembe

Vanga'nın Beklenen Kehanetleri



Vanga'nın gelecekte beklenen olaylara ilişkin kehanetlerinden bazıları, soranlar için...

ESKİ RUSYA'NIN DÖNÜŞÜ Şimdi Rusya'ya Sovyetler Birliği deniliyor. Oysa eski Rusya dönecek ve ismi aziz Sergiy zamanındaki gibi olacak.... Ondan evvel üç ülke yakınlaşacak - Çin, Hindistan ve Rusya bir noktada toplanacaklar.

UZAYLILARLA TEMAS Hatırla! 200 yıl sonra insanlar, dünya dışındaki başka akıllı varlıklarla tanışacaklar. Uzaydan gelen sinyalleri olarak olarak Macarlar tespit edecek...

SEMADİREK ADASI Ada kıyılarına yakın, çok derinlerde arkeologların ilgisini çekecek olan enteresan şeyler yatıyor. Onları görüyorum - büyük ustalıkla işlenmiş mermer sütün parçaları. Bunlar, devasa tapınak ve sarayların kalıntılarıdır... Bir gün denizden çıkarıldıkları zaman büyük sansasyon yaratacaklar. Uzun yıllar sonra ada Yunanistan'a ait olmaktan çıkıp, İtalya'nın bir parçası olacak.

SURİYE İŞGALİ O zamana kadar insanlık korkunç felaketler yaşayacak, çok büyük olaylar olacak. İnsanların bilinci de değişme aşamasında olacak. Güç zamanlar gelecek ve insanlar aralarında dini gruplara bölünecekler. Ve dünyaya en eski öğreti gelecek. Bu yakında mı olacak diye soruyorlar. Hayır, yakın zaman değil. Henüz Suriye işgal edilmedi.

ATEŞ İNCİLİ Eski bir Hint Öğretisi vardır - Beyaz Kardeşliğin öğretisi. Bütün dünyaya yayılacak. Yeni kitaplara yazacaklar ve dünyadaki herkes bu öğretiyi okuyacak. Kitabın adı Ateş İncili olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder