3 Ocak 2014 Cuma

Enerji Çalma - Vampirizm



Enerji çalma, popüler ismi ile vampirizm, bir kişinin enerjisini bilinçli veya bilinçsiz olarak, kendine almadır. Enerjisi azaltılan kişi, bunu fiziken hemen hisseder. Hareketleri yavaşlar, uykulu bir hale bürünür, başı döner, sersemler ve uyuşur. Bazı durumlarda enerjiyi çalan yakınımızdadır. Kendi varlığı, enerji akımının istemdışı olarak ona yönlenmesini sağlamaya yeterlidir. Bu kişinin enerjinizi aldığından da haberi olmayabilir. Bazense enerjiniz gayet bilinçli olarak alınır. Vampirizm yapan insanlar, ilk önce sizinle bir bağ – arkadaşlık, dostluk, sevgililik bağı kurmaya çalışırlar. Böylece sizin yakınınıza daha rahatça sokulma gibi bir konforları olur. Güven nispetinde de sizden çekerler. Güven bağının oluşmasıyla, sonradan bu kişiler yanınızdan uzaklaşsalar da, sizden enerji yönünden faydalanmayı sürdürürler. Eğer farkına varmazsanız, sizi ömür boyu da sömürebilirler. Bilgili iseniz ve durumda bir tuhaflık olduğunu sezinlerseniz, önlem almanın yollarını araştırıp bulabilirsiniz.



Vampirizm yapanların verdiği zarar, sırf enerjinizi azaltmakla sınırlı kalmaz. Bağışıklık sisteminiz zayıflar. Hastalıklara karşı açık ve dirençsiz olursunuz. Psikolojiniz bozulur, uyku düzeniniz bozulur. Huzursuz olursunuz, rüyalarınız kâbuslarla dolar. Tabi en önemli handikap da, enerji bedeninizde açtığı büyük ve kalıcı olmaya dönük olan hasarlardır. Bir nedenle yabancı enerji kullanmaya başlayan bir kişinin, evrensel enerjiyle olan kanalı zayıflar. Zamanla evrensel enerji bağı inceleyerek kopar. Evrensel enerji okyanusuyla olan bağı kopunca da, artık mecburiyetten enerji emmeye başlar, kendini dengelemek için başkalarının enerjisine ihtiyacı vardır. Artık o bir bağımlıdır. Evrenle olan enerji kanalını tekrar kurmak imkansız olmasa da, zordur. Çoğunlukla, aile içini darma dumar eder. Enerji çeken kişinin etrafı boşalır. İnsanlar hızlıca kendisinden uzaklaşır. Eş ve çocuklarla büyük sorunlar yaşanır. Eş ve çocuklar kısa zamanda uzaklaşmazlarsa eğer, onlar da hem enerjisel olarak hem de kalıcı hasar yönünden etkilenirler. Yeni doğan çocuklar, evrensel enerji kanalları kapalı olarak dünyaya gelirler. Ve aynen büyükleri gibi, enerjiyi başka kişilerden çekmeye mecbur kalırlar. Evrensel enerjiyle olan köprü başka nedenlerle de kopabilir. Bu durumda beslenemeyen kişi mecburen enerjiyi başkalarından çekmeye mecbur kalabilir. Bu nedenler nelerdir? Egoist, çıkarcı davranışlar, evrensel yasaların ihlali, hızlıca veya yavaş yavaş doğru olan enerjisel kaynakları tüketir. Tıpkı susuzluktan, bakımsızlıktan kuruyan tarlalar gibi. O zaman beslenmek için, yabancı topraklara girmek zorunda kalırız.

(Karmanın Gücü - Şifa ve Enerji kitabından)

3 yorum:

  1. Merhaba, bunu nasıl önleyebiliriz? Gerçekten yardımcı olmanızı diliyorum.Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Allah seni nasil biliyosa oyle yapsin boyle seylerle insanlarin islamdan sogutuyonuz zionist seylerle insanlari kotu yola sokuyorsunuz acim kuraninizi okuyum boyle seylerden hayir beklemeyin allah seni nasil biliyosa oyle yapsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burda insanlar yararına bir bilgi paylasilmis. Siz nasil birisiniz ki burada hakaret ediyorsunuz? Sizin ne işiniz var madem bu yazının altında? Kurani Kerim'i kötüleyen ya da sakin Kutsal kitabimizi okumayin gibi bir şey mi var bu yazıda? Siz nasıl insansınız yaa? Kuran-ı Kerim'i tam anlamıyla anlayabilmek için Peygamber efendimizin hadislerine ihtiyaç duyuyoruz. Yazan her bilgiyi idrak edecek yeterlilikte değiliz. Siz din alimimi misiniz ? Yazan her seyi anlayabiliyor musunuz? Gerçekten ilim sahibi olmadan alimlik taslamaniz ve bu yazıyı paylaşan hanimefendiye yonelik tavrınızı kınıyorum. Gerçekten yazık.

      Sil