2 Ocak 2014 Perşembe

Rasputin'in Ölümündeki Sır



Günlerden 19 Aralık, yıl 1916. Rusya Çarlığının yaşayacağı son aralık ayı. Saint Petersburg’un Malaia Nevka ismindeki küçük bir deresinde bir ceset ortaya çıkıyor. Üstü buzlarla kaplı bu ceset oldukça garip görünüyor. Görüntüsüyle kanı donduran cesedin elleri yukarıya doğru kaldırılıp bağlanmış bir şekilde duruyor. Ellerin bu biçimi, sanki öldüresiye dayak atılmış ve ardından kurşunlanmış bu insanın, suya atıldığında hala canlıymış ve iplerden kurtulmaya mücadele verirmiş gibi bir izlenim ortaya seriyor. Bu “ölüm sonrası mücadeleye” ait resim, bugün bile bakan gözlerde huşu ve ürperti yaratmaya devam ediyor.

Cesetle ilgili tutanak hazırlayan polis, onun suyun yüzeyine çıktığı yere insanların günler boyunca akın akın geldiğini kayda geçiriyor. Ellerinde kovalar, sürahi ve çanaklar bulunduğu halde gelen halktan insanlar, korkunç cesedin içinde yüzdüğü sulardan doldurup doldurup evlerine götürüyor. Sanki bu sularla birlikte, onun şeytani büyüsel güçlerini, o herkesin huşu duyduğu karanlık gizil güçlerini beraberinde götürmek istiyorlar.

2 yorum:

  1. rasputin cengiz han taras bulba 3 şeytan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ra bilgilerinin 4 cildinide okudum Rasputin,Cengiz Han ve taras Bullbanın dünyadan negatif usta olarak kutuplaşmış 3 negatif usta olduğu yazıyordu,düşenebiliyormusunuz Hitler bile negatif olarak bu gezgenden mezun olamamışken bu 3 şahıs olmuş bu size fikir versin.

      Sil